Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Super Mario XXL puslespill 100 brikker - Super Mario Fun

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
04218-68
   

Et morsomt og fargerikt XXL-puslespill fra Ravensburger med 100 brikker til barn fra 6 år og oppover. Motivet er av de kjente og kjære karakterene fra Super Mario-verdenen. Ha det kjekt med familievennlig pusling i kjent Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjenning, logisk tenkning, tålmodighet og øye-hånd koordinasjon, samtidig som riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbilde og kortidshukommelse. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. 

Inneholder:

  • Ravensburger Super Mario XXL puslespill 100 brikker - Super Mario Fun

Detaljer:

  • Antall brikker: 100
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell129928
EAN4005556129928
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.