Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger Super Mario XXL puslespill 100 brikker - Super Mario Fun

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 135,-
På lager
SKU
04218-68
   

Et morsomt og fargerikt XXL-puslespill fra Ravensburger med 100 brikker til barn fra 6 år og oppover. Motivet er av de kjente og kjære karakterene fra Super Mario-verdenen. Ha det kjekt med familievennlig pusling i kjent Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjenning, logisk tenkning, tålmodighet og øye-hånd koordinasjon, samtidig som riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbilde og kortidshukommelse. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. 

Inneholder:

  • Ravensburger Super Mario XXL puslespill 100 brikker - Super Mario Fun

Detaljer:

  • Antall brikker: 100
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell129928
EAN4005556129928
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.