Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Retur og reklamasjon

RETUR

Du har 14 dagers angrerett hos oss. 

Før du returnerer

Pakk inn varene, og send dem i samme stand som du mottok dem. Varene må være uskadet, ubrukt og med eventuelle forseglinger intakt. Vi ber om at returetikett ikke festes på varens originalemballasje.
Det er viktig at du legger ved enten pakkseddel eller angrerettskjema i pakken. Angrerettskjema finner du her: Angrerettskjema.pdf.

Returadresse

Vi ber deg bruke Posten til forsendelse, og returadressen er:

Lekekassen
Østerskogen 48
4879 Grimstad

Du betaler selv returportoen på post i butikk.

Betalt med faktura?

Dersom du har bestilt med fakturabetaling må du selv logge inn på myafterpay.com med BankId og registrere din retur. Da får du en oppdatert oversikt over gjenstående beløp du skal betale, og sikrer også at det ikke påløper gebyr mens vi venter på din retur.

Tilbakebetaling

Når du sender returen, kan det ta inntil 14 dager før vi har mottatt og behandlet returen. Du får en e-post fra oss som bekreftelse når vi har behandlet din retur, og vi tilbakebetaler deg til betalingsmåten du benyttet opprinnelig. Det kan ta 1-3 virkedager før du ser pengene på konto.

Uavhentet pakke

Dersom du velger å ikke hente ut pakken din eller nekter å motta den, er ikke dette ensbetydende med å benytte seg av angreretten. Pakker går automatisk i retur til oss etter 14 dager, og vi belaster deg et administrasjonsgebyr på minimum 249kr per kolli for uavhentede pakker. Ved tunge forsendelser forbeholder vi oss retten til å fakturere deg de faktiske kostnadene vi blir belastet fra Bring.


REKLAMASJON

Dersom du oppdager feil eller mangler ved produktet, så ta kontakt med oss. Send gjerne en e-post til support@lekekassen.no med en kort film eller noen bilder som får frem feilen, samt ordrenummeret du kjøpte på. 
Reklamasjonsretten dekker ikke normal slitasje, elde, uhell ved bruk eller bruksfeil.

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.