Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Roblox Adopt Me 6-Pack Pets - 6 forskjellige dyrefigurer

-24%

Roblox leker og figursett

Roblox er et MMO-spill for barn i alderen åtte år og oppover, som gir både barn og voksne mulighet til å utvikle og spille. Bring den fantasifulle verden av Roblox til liv med helt nye actionfigurer og dramasett inspirert av favorittkarakterene dine og opplevelsene du kjenner fra et eller flere Roblox-baserte spill.

Kampanjepris 218,- Vår lavpris: 285,-
24%
Du sparer: 67,-
På lager
SKU
05234-8
   

La barnet ditt oppleve gleden ved å eie sitt eget svært ettertraktede kjæledyr fra onlinespillet Adopt Me! Figursettet kommer med tilsammen 6 figurer, der en er gjemt i egget og er en gøy overraskelse for alle Roblox-fans. Inne i egget finner man ett av tre 5 cm mystiske kjæledyr av ulik sjeldenhet, alle med tema. Det finnes i alt 10 vanlige figurer, og 6 overraskelsesfigurer å samle.

Som en bonus kommer Adopt Me Pets 6-pack med en eksklusiv virtuell kode, som åpner for en gjenstand i onlinespillet. Disse samleobjektene passer perfekt til både lek og utstilling, og er den perfekte gave til Roblox-fans fra 6 år og oppover.

Inneholder:

  • 6 Roblox Adopt Me Pets figurer - assortert
  • 1 egg

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 5 cm
  • Alder: fra 6 år

MERK: Figursettet selges assortert og plukkes etter tilgjengelighet. Det er ikke mulig å velge hvilke figurer man får

Produktdetaljer
Modell243-0017
EAN191726499145
MerkeRoblox
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.