Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Roblox Adopt Me: Lemonade Stand Game Pack - 2 figurer og tilbehør

Roblox leker og figursett

Roblox er et MMO-spill for barn i alderen åtte år og oppover, som gir både barn og voksne mulighet til å utvikle og spille. Bring den fantasifulle verden av Roblox til liv med helt nye actionfigurer og dramasett inspirert av favorittkarakterene dine og opplevelsene du kjenner fra et eller flere Roblox-baserte spill.

Vår lavpris: 190,-
På lager
SKU
02226-17
   

Tørst? Det er tanken! Med stand, ingredienser og et kasseapparat for hånd kan Archer og Sofie fra DreamCrafts Adopt Me ta vare på familien sin og venner med god gammeldags virksomhet. Er du klar til å hjelpe dem i markedet med sin verdenskjente lemonade? Hvis ja så kan det faktisk hende de vil dele deres hemmelige oppskrift med deg.

Roblox Adopt Me: Lemonade Stand Game Pack inneholder 2 figurer, tilbehør og spillkode som kan utløses i Roblox for eksklusivt virtuelt innhold.

Inneholder:

  • 2 figurer
  • Tilbehør
  • Spillkode
  • Samlers sjekkliste

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellROG0173
EAN191726384816
MerkeRoblox
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.