Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Rubiks Kube 5x5 Professor

Rubiks kube - det mekaniske, evighets-puslespillet.

Rubik's Cube er det mekaniske puslespillet som alle vil løse, men klarer du det? Kuben kommer i flere forskjellige varianter, men den klassiske kuben har seks sider, der hver side har 9 ruter. Vri rundt på sidene slik at du tilslutt står igjen med seks ensfargede sider.

Vår lavpris: 250,-
På lager
SKU
03216-35
   

Rubiks Kube er et klassisk farge-match puslespill som kan glede både hjemme og på farten. Kuben er avhengighetsdannende hjernetrim som har fascinert tilhengere verden over med sin ikoniske lek. Rubiks kube har seks forskjellige sider, som hver består av fargerike ruter. Et must for deg som liker hjernetrim, hvor målet er å vri og vende kuben tilbake til sin originale tilstand, hvor hver side har en bestemt farge.

Det er uendelig mange muligheter, men bare en løsning. Det er bare å starte, klarer du å løse denne ultimate hjernetrim-leken?

Rubiks Kube ble oppfunnet i 1974 og ble et verdensfenomen på tidlig 80-tallet. Aktiv lek med kuben sørger for forbedre muskelhukommelse og øye-hånd koordinasjon. Den er også et supert verktøy for å forbedre motorikk og problem-løsningsferdigheter.

Innhold:

  • 1 Rubiks Kube 5x5

Detaljer:

  • Mål: ca. 6 x 13 x 21 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell6063978
EAN778988419670
MerkeRubiks Cube
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.