Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Sjakk i tre

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

Vår lavpris: 255,-
Få igjen på lager
SKU
4344
   

Sjakk er en klassiker, hvor målet er å angripe motstanderens konge slik at den ikke har flere lovlige trekk. Vi sier da at kongen er sjakk matt. Sjakk spilles av to spillere, som på tur flytter sine brikker på et rutete spillebrett. Dette spillet er i tre og kommer i en flott metallboks.

Sjakk regnes som et av verdens mest populære spill, og har relativt enkle spilleregler. Sjakk kan spilles av både store og små, og gir rom for å utvikle sine taktiske og strategiske ferdigheter. Lær hvordan spille sjakk med ditt helt eget brett, og øv deg på åpningstrekk og spillstrategier.

Inneholder:

  • Metallboks med sjakkbrett og brikker
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Antall spiller: 2
  • Spilletid: ca. 30 min.
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell14001
EAN6416739140018
MerkeTactic
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.