Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Rubiks Race Game - morsomt og fartsfylt strategispill for 2 spillere - basert på rubiks kube

Rubiks kube - det mekaniske, evighets-puslespillet.

Rubik's Cube er det mekaniske puslespillet som alle vil løse, men klarer du det? Kuben kommer i flere forskjellige varianter, men den klassiske kuben har seks sider, der hver side har 9 ruter. Vri rundt på sidene slik at du tilslutt står igjen med seks ensfargede sider.

Vår lavpris: 240,-
På lager
SKU
04217-103
   

Rubiks Race spillet er et morsomt og fartsfylt spill for to personer hvor det er gjelder å ha tunga rett i munnen. Rist på rubiksboksen og se de små kubene legge seg i et tilfeldig fargemønster. Nå er det om å gjøre å gjenskape et identisk mønster i midten av brettet sitt først, ved å skyve på fargeplatene. Et realt Rubiks kappløp.

Det høres kanskje enkelt ut, men det er et strategisk spill som krever både fart, dyktighet og fingerferdigheter. Er mønsteret identisk når man legger ned rammen i midten, har man vunnet. Utfordre både venner og familie til et Rubiks Race. Spillet kombinerer strategitenkningen ved en rubiks kube med konkurransespill.

Inneholder:

  • Rubiks Race Game brett
  • Rubiksboks

Detaljer:

  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell6063907
EAN778988419076
MerkeRubiks Cube
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.