Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Afrikansk elefantunge

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 72,-
På lager
SKU
17849
   

Nyfødte babyelefanter veier allerede 100 kilo og er 90 centimeter høye. Etter bare en halv time de kan stå på egne ben og følge med flokken.

Babyelefanter er fortsatt ganske klønete etter fødselen og må først lære å håndtere snabelen sin. De er fortsatt ikke i stand til å mate seg selv med den, så de dier fra mødrene sine det første året. I prosessen legger de på seg et drøyt kilo hver dag. Det er svært viktig at de vokser raskt, for en løve eller krokodille kan neppe forårsake noen skade på sunne, voksne dyr. Hvis et rovdyr er farlig nær, danner de voksne en sirkel rundt ungene. De er godt beskyttet i midten.

Morsomme fakta

  • Ved fødselen faller en babyelefant fra en høyde på rundt 7 centimeter. Men det blir den ikke skadet av.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Loxodonta africana
  • Globalt hjem: Afrika
  • Bevaringsstatus: Sårbar
  • Primærbolig: Buskområde, Gresslette, Savanne, Skog

Inneholder:

  • 1 Schleich afrikansk elefant - unge

Detaljer:

  • Mål: 6,8 x 3,5 x 5,5 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell14763
EAN4005086147638
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.