Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Clydesdale-vallak - 12 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 115,-
På lager
SKU
17781
   

Clydesdales er store, kaldblodige hester med lange, kraftige bein og langt, tykt hår i hovskjegget. De er intelligente, modige og – til tross for sin størrelse – svært snille.

Mange Clydesdale-hester kan enkelt identifiseres fra sine hvite ben. Dette håret er også kjent som "skjegg". Disse hestene har ofte en brun pels, men de kan også være svarte, rødbrune eller skimlet. Clydesdalehester brukes som trekkhester. For eksempel kan de kan dra trestammer gjennom terreng som er for vanskelig for traktorer. De er enkle å trene og liker opplæringen Men de er også utmerkede hester for ridning. Men, fordi hestene er så store, trenger du spesiell og ekstra store saler for å ri på dem.

Morsomme fakta

 • Clydesdalehester er oppkalt etter elven Clyde som renner gjennom sør-vestlige deler av Skottland.

  Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Temmet

  Inneholder:

  • 1 Schleich Clydesdale hest - vallak

  Detaljer:

  • Mål: 12,4 x 6,2 x 12,3 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
  Produktdetaljer
  Modell13808
  EAN4005086138087
  MerkeSchleich
  Alder3-10
  Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.