Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Eventyrlig trehus 42408 - med figurer, dyr og tilbehør

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 595,-
På lager
SKU
05192-110
   

Hvem har ikke drømt om en egen bondegård? Settet inneholder mange funksjoner for langvarig lek. Mens Ben ser på dyrene fra observasjonsplattformen sklir Sarah på sklia. Hundevalpen venter på henne. Via stigen kan Sarah komme tilbake til huset i treet. Ved hjelp av trinsen kan den søte beaglevalpen lett transporteres til trehuset. Slik kan alle leke sammen. I den hule trestammen holder piggsvinet til og den lille fuglen elsker å være i tretoppene mellom alt løvet.

Med 2 menneskefigurer 4 dyr og flott tilbehør. Settet er det ideale tillegget til 42407 bondehus med stall og dyr som selges separat. Schleich®-figurene er alle naturtro og bidrar til pedagogisk riktig lek.

Funksjoner:

 • Med sklie, dekkhuske og taustige
 • Fatet kan heises opp i trehuset ved hjelp av trinsen
 • Med spennende utsiktsplattform til å se på dyrene
 • Pinnsvinets hjem er i hulen i treets stamme
 • Figurene har bevegelige armer og ben

Morsomme fakta

Schleich-figurene er alle detaljtro modellert og omsorgsfullt malt.

Inneholder:

 • 1 trehus
 • 1 tre
 • 1 hundevalp
 • 1 ekorn, 1 piggsvin, 1 fugl
 • 1 gutt og 1 jente
 • 1 sklie, 1 trinse, 1 taustige, 1 huske
 • 1 bunnplate, 1 observasjonsplattform, 1 teleskop med feste, 1 fuglehus
 • 4 rekkverk, 2 tallerken, 2 kopper, 1 kasse, 2 stoler, 1 klistremerkeark

Detaljer:

 • Mål: 32 x 23 x 29 cm (B x D x H) 
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell42408
EAN4055744021077
MerkeSchleich
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.