Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Schleich Farm World hestestall 42485 - med høyloft, figurer, hester og dyr

Schleich figurer - dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger.

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 882,-
På lager
SKU
05192-109
   

Denne stallen med høyloft fra Schleich kommer med mange lekemuligheter og sørger for flere timer med morsom lek. Bonden bruker av og til heisen til å frakte mat og høy opp på høyloftet. Med de søte dyrene, hestene, bøndene Paul og Laura kan barna lage sine egne bondegårdseventyr.

Med 7 søte dyr, 2 hestebokser, bøndene Laura og Paul og selvfølgelige masse tilbehør er det lett å gjenskape det daglige arbeidet på gården. Mens Laura forbereder seg på en ridetur bruker Tom heisen til å transportere nytt høy opp på loftet, og med transporthjulet blir denne jobben svært enkel. Klarer bonden å oppdage de søte små musene som bor på loftet?

Funksjoner:

 • Matindikatoren oppmuntrer til lekful læring om døgnets tider og mating
 • Takket være intigrert transportruller på høyloftet kan høyballer enkelt transporteres
 • Trinsen og svivelen gjør det enkelt å transportere mat til høyloftet
 • Med vippe og avtagbar sklie

Morsomme fakta

 • Noen ganger bruker bøndene vippen til å transportere høyballer til loftet.

Inneholder:

 • Hestestall med loft
 • 2 figurer
 • 2 hester - Shire hingst og hoppe
 • Gårdsdyr
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål: 60 x 40 x 29,5 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell42485
EAN4055744029912
MerkeSchleich
Med stallbås til de to Shire-hestene inkludert Med stallbås til de to Shire-hestene inkludert

Plass til alle

Fargerike stall med plass til både hester, søte gårdsdyr og figurer.

Schleich Farm World stall med høyloft og stige Schleich Farm World stall med høyloft og stige

Stige til høyloft

Bonden har enkel tilgang til høyloftet hvor maten fires opp ved hjelp av krokheisen.

Rist til å rive opp høybaler, og måler indikerer hvor mye mat dyra trenger Rist til å rive opp høybaler, og måler indikerer hvor mye mat dyra trenger

Med rist og matluke

Høyloftet er populær blant dyrene, og er det en liten mus der oppe?

Send høyballer ned sklien og opp i trillebåren Send høyballer ned sklien og opp i trillebåren

Praktisk sklie 

Den praktiske sklien ved stallen gjør det lett å frakte ned fra loftet. 

Vippen kan brukes til å sende høyballer flyvende, men er også morsom når dyrevennene skal leke Vippen kan brukes til å sende høyballer flyvende, men er også morsom når dyrevennene skal leke

En morsom vippe

Noen ganger bruker Paul vippen til å sende høyballer flyvende opp på loftet.

Settet inkluderer to hester, bonde og bondekone, og 5 små gårdsdyr - i tillegg til utstyr Settet inkluderer to hester, bonde og bondekone, og 5 små gårdsdyr - i tillegg til utstyr

Morsomt for dyrevenner

De små dyrene elsker å dagene i stallen, og utforsker gjerne vipper og heis.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.