Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Farm World hestestall 42485 - med høyloft, figurer, hester og dyr

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 775,-
På lager
SKU
05192-109
   

Denne stallen med høyloft fra Schleich kommer med mange lekemuligheter og sørger for flere timer med morsom lek. Bonden bruker av og til heisen til å frakte mat og høy opp på høyloftet. Med de søte dyrene, hestene, bøndene Paul og Laura kan barna lage sine egne bondegårdseventyr.

Med 7 søte dyr, 2 hestebokser, bøndene Laura og Paul og selvfølgelige masse tilbehør er det lett å gjenskape det daglige arbeidet på gården. Mens Laura forbereder seg på en ridetur bruker Tom heisen til å transportere nytt høy opp på loftet, og med transporthjulet blir denne jobben svært enkel. Klarer bonden å oppdage de søte små musene som bor på loftet?

Funksjoner:

 • Matindikatoren oppmuntrer til lekful læring om døgnets tider og mating
 • Takket være intigrert transportruller på høyloftet kan høyballer enkelt transporteres
 • Trinsen og svivelen gjør det enkelt å transportere mat til høyloftet
 • Med vippe og avtagbar sklie

Morsomme fakta

 • Noen ganger bruker bøndene vippen til å transportere høyballer til loftet.

Inneholder:

 • Hestestall med loft
 • 2 figurer
 • 2 hester - Shire hingst og hoppe
 • Gårdsdyr
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål: 60 x 40 x 29,5 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell42485
EAN4055744029912
MerkeSchleich
Med stallbås til de to Shire-hestene inkludert Med stallbås til de to Shire-hestene inkludert

Plass til alle

Fargerike stall med plass til både hester, søte gårdsdyr og figurer.

Schleich Farm World stall med høyloft og stige Schleich Farm World stall med høyloft og stige

Stige til høyloft

Bonden har enkel tilgang til høyloftet hvor maten fires opp ved hjelp av krokheisen.

Rist til å rive opp høybaler, og måler indikerer hvor mye mat dyra trenger Rist til å rive opp høybaler, og måler indikerer hvor mye mat dyra trenger

Med rist og matluke

Høyloftet er populær blant dyrene, og er det en liten mus der oppe?

Send høyballer ned sklien og opp i trillebåren Send høyballer ned sklien og opp i trillebåren

Praktisk sklie 

Den praktiske sklien ved stallen gjør det lett å frakte ned fra loftet. 

Vippen kan brukes til å sende høyballer flyvende, men er også morsom når dyrevennene skal leke Vippen kan brukes til å sende høyballer flyvende, men er også morsom når dyrevennene skal leke

En morsom vippe

Noen ganger bruker Paul vippen til å sende høyballer flyvende opp på loftet.

Settet inkluderer to hester, bonde og bondekone, og 5 små gårdsdyr - i tillegg til utstyr Settet inkluderer to hester, bonde og bondekone, og 5 små gårdsdyr - i tillegg til utstyr

Morsomt for dyrevenner

De små dyrene elsker å dagene i stallen, og utforsker gjerne vipper og heis.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.