Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Krokodille med bevegelig underkjeve - 18 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
17853
   

Krokodiller er de største reptilene i verden, og fuglenes nærmeste slektning (!) som de deler stamtavle med fra arkosaurene.

Saltvannskrokodillen er den farligste blant krokodillene, og holder rekorden for største krokodille, den kan veie opptil et tonn som er like mye som en liten bil! Der de fleste krokodillene lever i elver og innsjøer er saltvannskrokodillen den eneste som kan håndtere både ferskvann og saltvann fra havet.

I tillegg til saltvannskrokodille er det flere andre typer, totalt 25. Blant disse kan man finne for eksempel Nilkrokodille, alligator og kaiman. 

Morsomme fakta

  • Saltvannskrokodillen er verdens største krokodille

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Crocodylia
  • Globalt hjem: Afrika, Asia, Sentral-Amerika
  • Bevaringsstatus: Minste Betydning
  • Primærbolig: Permanente floder, Myrer

Innhold:

  • 1 x Schleich Krokodille

Detaljer:

  • Mål: 18 x 6,7 x 5,2 cm (LxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell14736
EAN4005086147362
MerkeSchleich
Alder4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.