Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Krokodille - 18 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
17853
   

Schleich krokodille. Saltvannskrokodillen er den farligste av alle krokodiller. Den har rekorden for den største krokodillen: Den kan veie opp til et tonn, så mye som en liten bil. Mens de fleste krokodiller lever i elver og innsjøer, er saltvannskrokodillen den eneste som beveger seg i større farvann.

  • Mål: 5,2 x 18 x 6,7 cm.
Produktdetaljer
Modell14736
EAN4005086147362
MerkeSchleich
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.