Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Dinosaur luftangrep 41468 - lekesett med helikopter, dinosaur og figur - 10 deler

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 335,-
På lager
SKU
01216-58
   

Dinoforsker Luis kan feste sine siste oppfinnelser til helikopteret Angrep fra luften fra Schleich Dinosaur. Det er en bedøvelseskanon med integrert nett. Helikopteret fra Schleich Dinosaur er perfekt for å følge og fange dinosaurer fra lufta.

Dinosaurforskeren har utviklet en bedøvelseskanon som kan festes til helikopteret. Luis letter for å ta en rundtur i helikopteret sitt, men vær forsiktig, en stor Tapejara er ikke videre fornøyd med å oppdage helikopteret på territoriet sitt og tar umiddelbart opp jakten. Luis tar kontrollen og gjør en rask 180 graders vending. Tapejara prøver å vike, men Luis aktiverer kanonen og sender bedøvelsespilen og nettet perfekt. Dinosauren er fanget og kan enkelt bli bært med i helikopterets vinsj.

Funksjoner:

 • Helikopteret har vinsj med kabel for tung last
 • Kanonen kan skyte og er avtagbar
 • Figur har bevegelige armer og bein
 • Helikopteret bevegelige rotor

Morsomme fakta:

 • Helikopteret kan også brukes for å enkelt og raskt transportere deler i kofferten.

Inneholder:

 • 1 Luis-figur
 • 1 Tapejara
 • 1 helikopter
 • 1 vinsj
 • 1 kanon
 • 1 nett
 • Og mer

Detaljer:

 • Mål: ca. 25 x 15 x 20 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell41468
EAN4059433375762
MerkeSchleich
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.