Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Lava Smasher med roterende overkropp og bevegelige armer - 14 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
03216-69
   

Lava Smasher fra Schleich® Eldrador® Creatures er varm og voldsom! Takket være roterende overkropp er denne ildfulle giganten ekstremt fleksibel og holder et øye på alt ettersom han fjerner motstanderne med sine kraftige, bevegelige armer. Takket være bevegelig underkjeve kan det massive Lava-monsteret åpne munnen å vidt gap og blåse vekk fiender med sin brennende pust.

Lava Smasher stråler ut så mye varme at (nesten) ingen våger komme nær. Angriperne ved at alt denne kjempen rører går opp i flammer. Hans massive kropp er laget av smeltet lavastein, og en flammende manke braker vilt på hodet hans. Til tross for størrelsen er Lava Smasher meget rask, som gjør han til en djevelsk motstander. At han kan rotere sin overkropp betyr at han aldri overser selv den minste bevegelse. Alle som kommer nær han vil øyeblikkelig bli oppdaget. Med bevegelige armer fanger han fiender som et lyn, og rister dem godt. Lava Smasher kan også bevege kjeven: Så fort han åpner sin gnistrende munn slipper hans brennende pust løs - og den lukter ikke bare brent stein, den er også uutholdelig varm!

Morsomme fakta

  • Lava Smasher varmer maten sin enkelt ved å puste på den

Funksjoner:

  • Med bevegelige armer
  • Med bevegelig underkjeve
  • Fullt roterende overkropp

Inneholder:

  • 1 Lava Smasher

Detaljer:

  • Mål: 23 x 7,5 x 14 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell70145
EAN4059433372419
MerkeSchleich
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.