Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Schleich Farm World 42605 Stor låve med dyr og tilbehør

Schleich figurer - dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger.

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 824,-
På lager
SKU
04236-58
   

Bonde Paul fra Schleich Farm World har alltid hendene fulle. Grisene grynter høyt og vil ha mat, og kua i låven ser også ganske sulten ut. Men før Paul mater henne noe høy skal den lille kalven få melk fra flasken. Alle dyrene kommer inn i låven for å spise, spesielt grisene som håper på å få et saftig eple eller en knasende gulrot. Etter de har spist seg mettet går de tilbake ut. Bonde Paul har satt opp gjerder rundt gården så alle kan få frisk luft, men gjerdene stopper ikke katten fra å klatre opp på taket, eller duene fra å fly over alt. De kommer alltid tilbake derimot, fordi Paul tar så godt vare på dem. Han har til og med bygget et eget hus til duene, duehulen, hvor de kan gjemme seg for katten som kommer snikende rundt. 

Funksjoner:

 • Med dreibar vinsj
 • Med stall-tilbehør og mater
 • Gjerdeseksjoner kan kombineres fritt
 • Roterende matekarusell
 • Utvidbar med andre sett 

Med Schleich figurer og lekesett kan barn la seg inspirere til fantasirik og fri lek, med autentiske og detaljerte figurer av høy kvalitet.

Inneholder:

 • Stallbygning, bonde-figur
 • Ku og kalv, gris og grisunge
 • Due, mus, duehus
 • Blomsterkasser, høymater, gjerder
 • Kran med vinsj, kost, høygaffel, trillebår
 • Gulrøtter, epler, egg
 • Klistremerke-ark og mer

Detaljer:

 • Mål: ca. 86 x 13 x 33 cm
 • Alder: fra 3 år

Merk: Kombineres gjerne med Schleich Farm World 42609 Hesteboks, selges separat

Produktdetaljer
Modell42605
EAN4059433652290
MerkeSchleich
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.