Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Fransk bulldog - 4 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 55,-
På lager
SKU
03182-116
   

Den franske bulldoggen er en liten selskapshund med kropp og sjel. Aller helst vil han bare kjæles med og klappes på i timevis. Den er veldig harmonisk og bevarer roen selv i stort kaos. Men ikke bare av den grunn er den så populær som familiehund. Den franske bulldoggen er også en liten skøyer.

Morsomme fakta

  • Franske bulldogger kan ikke svømme særlig bra. Hodet er for tungt og beina for korte.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Canis lupus familiaris
  • Globalt hjem: Hele verden

Innhold:

  • 1 Schleich Fransk bulldog

Detaljer:

  • Mål: 4,5 x 1,7 x 4,1 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13877
EAN4055744020599
MerkeSchleich
Alder3-8

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.