Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Haflinger-føll

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
03182-59
   

Ved tre år er et Haflinger-føll allerede nesten voksen. Men frem til sitt femte leveår kan høyden fortsatt øke med tre til seks centimeter. Haflinger-føll får et navn ved fødselen som inneholder første bokstav i farens eller morens navn. Pelsen er alltid revefarget, manen og hestehalen er av lyst hår. Noen ganger har de flekker eller bless i ansiktet, ellers er de alltid ensfarget.

Når de er utvokste har de en høyde på 138 til 155 centimeter. Selv om den ønskede høyden for en hest som regel er minst 148 centimeter, og en haflinger dermed som regel regnes som en ponni, er de egentlig hester.

Morsomme fakta

  • Haflingere har ofte en karakteristisk lys mule.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Minste betydning

Detaljer:

  • Mål: 9,1 x 2,8 x 7,4 cm (B x D x H)
Produktdetaljer
Modell13814
EAN4055744007132
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.