Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Hannoveranerføll - 8 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
03182-62
   

Hannoveraner-føll merkes med to hestehoder på baken som varemerke. Men bare dersom begge foreldrene er registrerte avlsdyr. Hannoveraner-hester er lærevillige, oppmerksomme og avbalanserte hester som egner seg godt for sprang- og dressurridning.

Morsomme fakta

  • På hesteauksjonen i Verden ble i 2008 et hannoveraner-føll solgt for fantastiske 120 000 Euro.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Minste betydning

Innhold:

  • 1 Schleich Hannoveraner, føll

Detaljer:

  • Mål: 8,3 x 2 x 8 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell13818
EAN4055744011757
MerkeSchleich
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.