Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Hannoveraner, hoppe

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03182-61
   

Hannoveranere har sterk vilje og mye stolthet, og er svært kloke turneringsdyr. De utmerker seg ved en imponerende sprangevne og stor evne til å mestre dressuroppgaver. Kun hopper som består en krevende test blir oppført i stamboken.

Morsomme fakta

  • Spesielt vakre hannoveraner-hopper får et godkjennings-segl og kalles premiehopper.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Minste betydning

Innhold:

  • 1 Schleich Hannoveraner, hoppe

Detaljer:

  • Mål: 14 x 3,5 x 10,7 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell13817
EAN4055744011740
MerkeSchleich
Alder3-7

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.