Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Horse Club Hesteboks med Tori og Princess 42437

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 398,-
På lager
SKU
03216-47
   

Hesteboksen med Tori og Princess fra Schleich® Horse Club tilbyr den perfekte hvileplassen for Tori's nydelige Frieser-hoppe, Princess og kommer med masse kult tilbehør.

Hesteboksen er nydelig lagd. Prissløyfene, gullmedalje og pokal viser delte rideprestasjoner som den bevegelige Tori-figuren har hatt med den nydelige hoppen. Boksens vegger er dekorert med klistremerker som kan skrives på. Taket er avtagbart og kan brukes som en separert stallplass. Grime, tøyler og sal er klare for neste treningsøkt - med gulrot som belønning. Mens hoppa står tilfreds ved høytrauet løper Toris søte chihuahua, Beauty rundt inne i boksen. 

Morsomme fakta

 • Tori elsker å ta selfies av seg selv, hoppa Princess og chihuahua-en Beauty

Funksjoner:

 • Avtagbart tak
 • Port åpner og lukker
 • Med merker du kan skrive på
 • Tori er fullt bevegelig
 • Figur, sal og grime kan tas av

Inneholder:

 • 1 hesteboks, 1 jentefigur, 1 Frieser-hoppe
 • 1 chihuahua, 1 sal, 1 grime med tøyler
 • 1 høystativ, 1 trau, 1 gulrot
 • 1 pokal, 1 gullmedalje, 2 prissløyfer
 • 1 hjelm, 1 klistremerke-ark, 1 instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: 20 x 20 x 17 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell42437
EAN4055744023088
MerkeSchleich
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.