Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Schleich Horse Club Lakeside Ridesenter med loft 42567 - lekesett med 3 hestebokser, 2 figurer og tilbehør

Schleich figurer - dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger.

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 1 197,-
På lager
SKU
06226-27
   

På tide å stå opp! Mens du har sovet på loftet har de andre rytterne ved Lakeside Ridesenter salet opp og tatt seg en riderunde. Skyndt deg ned stigen og til stallen, hvor hesten din står og spiser høy mens han venter tålmodig. Kanskje dere kan ta en ridetur til kafeen for et deilig stykke eplepai? Det er en travel dag i Lakeside, og daglig arbeid i stallen må unnagjøres.

Dette Schleich Horse Club lekesettet består av flere deler for timevis med moro, inkludert to figurer med bevegelige deler, 3 hester, en katt og en mus. Med modulære deler kan hestebokser flyttes rundt, og gjerder kan settes sammen til små eller større innhegninger.

Morsomme fakta

 • Loftet på Lakeside Ridesenter er et morsomt sted å slappe av mellom rideturene... den har til og med soveposer!

Funksjoner:

 • Høyloft med soveposer for overnattinger
 • Gjerder kan kobles sammen for å lage en stor innhegning
 • Hester kan knytes til stelleområde
 • Hest- og saltepper laget av tøy
 • Justerbare moduler

Inneholder:

 • Schleich Lakeside ridesenter med høyloft
 • 3 hestebokser, 3 hester
 • 2 figurer, 2 ridehjelmer, Cowboyhatt
 • Vaskestasjon og bøtte
 • Havresekk, 2 stråballer, 2 høyballer
 • Katt og mus
 • Kost, høygaffel
 • Og mer

Detaljer:

 • Mål: ca. 84 x 27 x 31 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell42567
EAN4059433543789
MerkeSchleich
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.