Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Isbjørn - 12 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03182-120
   

Isbjørnene lever i Arktis. Om vinteren kan temperaturen gå ned til -50 grad Celsius. Selv om pelsen ser hvit ut, er hårene gjennomsiktige og uthulet på innsiden. Sollyset varmer opp luften der inne slik at isbjørnen ikke må fryse, selv når det er iskaldt.

Morsomme fakta

  • Under pelsen har isbjørnen svart hud. Den lagrer varme fra sola.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Ursus maritimus
  • Globalt hjem: Antarktis
  • Primærbolig: polarregion

Detaljer:

  • Mål: 12,2 x 5,7 x 7,2 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14800
EAN4055744019777
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.