Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich kenguru

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 80,-
På lager
SKU
03182-81
   

Det finnes 65 arter av kenguru – fra liten trekenguru til den røde kjempekenguruen, som er størst av alle. Når den retter seg opp, er den like høy som et voksent menneske.

Ordet "kenguru" kommer fra aboriginernes språk, urfolket i Australia. Det betyr "Det forstår jeg ikke", det var svaret de ga da den britiske sjøfareren James Cook spurte hva slags dyr det var. For en misforståelse! Disse pungdyrene har en slags gummibånd i bakbena sine. De kan snurres opp ved hvert hopp. Desto raskere en kenguru hopper, jo lenger forover blir dyret "slynget", og bruker desto mindre energi.

Selv om den kan oppnå en imponerende hastighet på 64 km/t, er det en ting den ikke kan: gå baklengs.

Morsomme fakta

  • Røde kjempekenguruer kan bli opp til tre meter høye og kan hoppe tolv meter langt.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Macropus rufus
  • Globalt hjem: Asia
  • Bevaringsstatus: Minste betydning
  • Primærbolig: Savanne

Inneholder:

  • Schleich kenguru

Detaljer:

  • Mål: 11,4 x 3,5 x 6,5 cm (B x D x H)
Produktdetaljer
Modell14756
EAN4005086147560
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.