Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Lipizzaner-føll

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
03182-64
   

Lipizzaner-føll har mørk pels ved fødselen. De blir hvite først når de er seks til ti år gamle. Lipizzaner-føll har mørk pels ved fødselen. De blir hvite først når de er seks til ti år gamle. Men noen ganger beholder en lipizzaner den brune pelsen. På Den spanske rideskolen er det alltid også et par brune lipizzanere, der regnes som lykkebringende.

Morsomme fakta

  • Lipizzaner-hingsteføll får to navn.Det første fra faren, det andre fra moren.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden
  • Bevaringsstatus: Minste betydning

Detaljer:

  • Mål: 8,7 x 2,4 x 8,1 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell13820
EAN4055744012365
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.