Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Ara-papegøye - 8 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 80,-
På lager
SKU
17903
   

Den skarlagenrøde araen er en stor papegøye i sterke farger fra Sør-Amerika som lever av frukt og nøtter.

Den skarlagenrøde araen er kjent for sin fantastiske fjærdrakt som lyser i klare farger. Den er ikke bare vakker, den er også veldig synlig. Men i regnskogen, som er dens hjemsted, smelter fjærdrakten sammen med de grønne bladene og de fargerike fruktene. Dens favorittmat består ikke bare av frukt, men også av paranøtter. Araen slår enkelt i stykker skallet på disse nøttene ved hjelp av nebbet sitt. Det er ofte mulig å se de skarlagenrøde araene slikke i seg leire på elvebreddene. Leiren gjør at toksiner i umoden frukt blir uskadeliggjort, og for araen fungerer den som et botemiddel for mageknip.

Morsomme fakta

  • Den skarlagenrøde araen er en av de største papegøyene. Det er bare hyasintaraen som er større.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Ara macao
  • Globalt hjem: Sør-Amerika, Mellom-Amerika
  • Bevaringsstatus: Minste betydning
  • Primærbolig: Savanne, Subtropisk skog

Innhold:

  • 1 x Schleich Ara papegøye

Detaljer:

  • Mål: 5.3 x 8.3 x 8.4 cm 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14737
EAN4005086147379
MerkeSchleich
Alder4-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.