Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Horse Club ridesenter - lekesett med hest, føll og rytter - 42344

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 935,-
På lager
SKU
18116
   

Schleich ridesenter med rytter og hester. Den nye stallbygningen er klar. Med sine grønne dører og rosa vinduer ser den helt utrolig ut. Lissi og de andre jentene kan ikke vente. Hestene er i store staller. De har baller av halm og for, men alle ønsker å ri en tur først.

"Endelig! Den nye stallbygningen er klar!” Lissi hopper begeistret inn i bilen. Moren hennes kjører av gårde. "Forhåpentligvis vil den virkelig bli så fin som Mr Miller, eieren, lovet!" håper Lissi. Hun hopper ut så snart de kommer til stallen. "Jøss! Den er enda flottere enn jeg hadde forestilt meg!" Med sine grønne dører og rosa vinduer og vinduskarmer, ser stallbygningen helt utrolig ut. Lissi løper med en gang over fra bilen til stallen. Hennes elskede arabiske hoppe, Stella, er i et av de store spilltauene. "Jeg har savnet deg så masse!" utbryter hun. De to dagene de måtte vente før de endelig kunne se hverandre igjen føltes virkelig som en evighet. Hun omfavner hesten sin og henter boksen med epler og gulrøtter. Hun forer Stella – og deretter kan de to til slutt ri ut. For en fantastisk dag! Solen skinner, et ungt araberføll spankulerer rundt paddocken, fuglene kvitrer og Lissi er henrykt over den nye stallbygningen. Senere vil hun børste og fore hoppen sin igjen, og dekke henne med en spesiell gave – et splitter nytt dekken.

Morsomme fakta

 • Jentene fikk lov til å hjelpe til med utformingen av denne stallbygningen. Det er derfor den ble så utrolig fin.

Funksjoner

 • Tak med paddocker blir en åpen ridehall
 • Bevegelige takvinduer
 • Gjerdedeler kan settes sammen som en vil
 • Utstyrt med fôrhekker og drikkekar samt sal- og seletøyholder

Inneholder:

 • 1 stall
 • 1 araberhoppe, 1 araberføll
 • 1 fritidsrytter
 • 2 blomsterkasser
 • 4 drikketrau
 • 12 paddocker
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål: 83 x 26 x 39 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell42344
EAN4055744005602
MerkeSchleich
Stall med plass til 4 og hesteinnhegning Stall med plass til 4 og hesteinnhegning

Stallen er klar

Flott sett med stall og innhegning til hestene.

Med hest, føll og en rytter inkludert i tillegg til tilbehør Med hest, føll og en rytter inkludert i tillegg til tilbehør

Klar for ridetur

Ta fine rideturer sammen og se hestene løpe rundt.

Stallene har drikketrau og dørlemmer til uteområder Stallene har drikketrau og dørlemmer til uteområder

Plass til flere

Med stallplass til 4 hester, med dører som kan åpnes.

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.