Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Horse Club Sofias Beauties Pop-up butikk 42587 - lekesett med figurer, hest og masse tilbehør

Schleich figurer - dyrefigurer, dinosaurer, og enhjørninger.

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 582,-
På lager
SKU
06226-31
   

Popup-butikken fra Schleich® HORSE CLUB Sofias Beauties har flotte dekken og tilbehør i mange ulike farger, så det finnes noe for enhver hest. Har du lagt merke til at du ikke bare kan flette og style manene og halene, men også bytte dem ut? Så Kim og hoppen hennes trenger ikke å holde seg til kun én frisyre. Perfekt for enhver fotoøkt. Selv om den finner sted på lekeplassen bak huset. Hele butikken kan enkelt pakkes ned og tas med, slik at du kan sette opp midlertidige hesteforretninger der behovet er størst.

Utstillingshestene fra Schleich Horse Club Sofias Beauties har lang, myk man og hale som kan gres og flettes, og pyntes med tilhørende perler og hårspenner. Man og hale kan dessuten byttes ut. Figurene inkludert i dette settet er fleksible og har bevegelige armer og bein.

Morsomme fakta

  • Den praktiske Pop-up hesteforretningen kan foldes sammen etter lek slik at du kan ta den med for nye historier overalt

Inneholder:

  • Sofias Beauties Pop-Up butikk
  • 2 figurer
  • Criollo Definitivo hoppe
  • Masse tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 28,2 x 18,6 x 11,8 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell42587
EAN4059433574448
MerkeSchleich
Schleich Horse Club Sofias Beauties 42587 Pop-up butikk for hester med masse ekstrautstyr og tilbehør Schleich Horse Club Sofias Beauties 42587 Pop-up butikk for hester med masse ekstrautstyr og tilbehør

Butikk for hester

Sett opp hesteforretning over alt slik at du kan tilby hesteutstyr og tilbehør til alle og enhver.

Schleich hestesett 42587 Sofias Beauties butikk som kan åpnes og lukkes Schleich hestesett 42587 Sofias Beauties butikk som kan åpnes og lukkes

Pynt og stell

Sofias Beauties hest med lang man og hale som kan børstes, pyntes og flettes.

Schleich Horse Club Sofias Beauties med bevegelige figurer og hest med man og hale som kan børstes og flettes Schleich Horse Club Sofias Beauties med bevegelige figurer og hest med man og hale som kan børstes og flettes

Pop-up

Butikken kan brettes ut og sammen igjen til en koffert med håndtak, med plass til alle deler inni.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.