Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Tinker hoppe - 11 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
17795
   

Tinkeren har en vakker, spraglete pels, en praktfull man, en kraftig hale og masse hår på hovskjegget.

I tinkerhesten finner man en blanding av den enorme shire-hesten, den sterke clydesdale, den majestetiske frieseren og dalesponnien som er stø på beina. Rasen ble alet opp av reisende som dro til Storbritannia og Irland. De ville ale opp en sterk og robust trekk- og arbeidshest. Samtidig var de også veldig oppmerksomme på hestenes karakter. De skulle være absolutt godlynte og pålitelige. Frem til i dag er tinkeren kjent og elsket for disse karaktertrekkene. Den brukes derfor ofte som terapihest.

Morsomme fakta

  • Vinterstid er det noen tinkerhester som får en pussig bart.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden

Detaljer:

  • Mål: 14 x 4,5 x 11 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell13773
EAN4055744027871
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.