Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Triceratops dinosaur - 21 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
03182-136
   

Triceratops var én de siste dinosaurene. Selv om han var planteeter, hadde han opptil 800 tenner som fornyet seg hele tiden. Likevel klarte han ikke å tygge maten, for kjeven kunne ikke beveges sideveis. Tennene ble brukt til å rive i stykker palmeblader og bregner.

Morsomme fakta

  • Triceratops levde samtidig med Tyrannosaurus rex, Carnotaurus og Velociraptor.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Triceratops
  • Globalt hjem: Nord-Amerika

Detaljer:

  • Mål: 21,1 x 5,2 x 9,8 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell15000
EAN4055744017766
MerkeSchleich
Alder4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.