Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Tyrannosaurus rex - 31 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
03182-119
   

Den tiden var den 13 meter lange Tyrannosaurus Rex en særdeles imponerende tobeins rovdinosaur med en mektig hodeskalle og nesten 20 cm lange tenner.

Tyrannosaurus Rex så veldig faretruende ut, men de korte frambeina med kun to klør var nærmest ubrukelige, for de rakk ikke en gang opp til munnen hans. Med en høyde på nesten 7 m og en lengde på nesten 13 m var Tyrannosaurus Rex sannsynligvis ingen særlig flink jeger, men en åtseleter som spiste opp det andre dyr la igjen.

Han hadde mer enn 50 tenner med en lengde på over 15 cm, som ikke ble brukt til å tygge, men til å rive opp den maten han svelget i store stykker. For å forbedre dybdesansen under matletingen, var øynene til Tyrannosaurus Rex rettet fremover, slik at synsfeltet til begge øynene overlappet hverandre.

Morsomme fakta

  • Hvis denne mektige rovdinosauren mistet en av de dolkeaktige tennene sine, vokste det ut en ny i løpet av et par uker.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Tyrannosaurus
  • Globalt hjem: Nord-Amerika
  • Bevaringsstatus: Utdødd

Funksjoner

  • Med bevegelig underkjeve

Inneholder: 

  • 1 Schleich dinosaur - Tyrannosaurus Rex

Detaljer:

  • Mål: 31,5 x 11,5 x 14,5 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14587
EAN4055744009419
MerkeSchleich
Alder4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.