Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Shimmer 'n Sparkle Instaglam rosa sminkeveske til barn - med sminketips

Sminke, fotspa, neglesalong, eller spaprodukter - nå kan du lage alt dette hjemme på badet, helt på egenhånd eller sammen med andre.

Shimmer 'n Sparkle har med sine sminke- og skjønnhetsprodukter gjort dette enkelt og tilgjengelig også for barn som liker å pynte seg. Det er helt trygt, instruksjonene er enkle å følge, men husk å spørre om lov, og av og til kan det være lurt å få hjelp av en voksen. Bli med Shimmer 'n Sparkle inn i et fargerikt, glitrende og morsomt univers!

Vår lavpris: 285,-
På lager
SKU
04217-93
   

Med denne sminkevesken vil barnet ditt bli rene make-up artisten! Shimmer 'n Sparkle Instaglam rosa sminkekoffert inneholder alt en sminkeglad sjel kan ønske seg, i nydelige, duse farger. I vesken befinner deg seg et speil slik at man kan sminke seg på farten, og som en fin bonus kommer settet med sminkeveiledning. Disse kortene bugner av inspirasjon til kreative uttrykk, og oppbevares lett tilgjengelig i en lomme.

Legg litt øyenskygge ved hjelp av sminkeapplikatoren, og litt rouge for lett farge på kinnene. Sett litt farge på leppene, og du er klar for nye, glamorøse eventyr! Vesken kan lukkes på en enkel måte og bæres med hvor som helst ved hjelp av stroppene. Sminken kan enkelt vaskes av, og er selvfølgelig giftfritt.

Inneholder:

  • 1 sminkeveske med speil og bærestropper
  • 2 doble sminkeapplikatorer
  • Sminketips
  • 10 øyenskygger
  • 4 rouge
  • 8 leppefarger

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell40-00624
EAN5029736073138
MerkeShimmer 'n Sparkle
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.