Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Silverlit RC Flybotic Air Mamba radiostyrt helikopter med 25 meters rekkevidde - fra 10 år

Silverlit-leker - roboter, robotdyr og radiostyrte biler

Uansett interesser, de fleste barn elsker roboter eller robotdyr som minner om ekte kjæledyr, og de kule robotene fra Silverlit er intet unntak. Robotleker presenterer barnet for en spennende verden der teknologi står i sentrum. En robot som kan programmeres, roboter som følger forhåndsbestemte løyper og oppsett eller virkelighetstro robotdyr som minner om ekte dyr som katter, valper, apekatter eller øgler. Roboter og robotdyr fra Silverlit vil utfordre barnet til å bruke fantasien og kreativiteten gjennom morsom rollelek, i tillegg til å presentere teknologiske gåter og mysterier for barnet. Robotlekene fra Silverlit dekker flere aldersgrupper, med enkle roboter for de minste til programmerbare roboter for de eldste barna. Interaktive leker er alltid gøy - Silverlit presenterer en helt ny verden med robotlek!

Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
04232-8
   

Det svarte leketøyshelikopteret fra Silverlit Flybotic kommer med kule turkise og gule detaljer, og LED-lys i front. Helikopteret har en rekkevidde på ca 25 meter og kan styres både opp, ned og til høyre og venstre.

Inneholder:

  • Silverlit RC Flybotic Air Mamba
  • Kontroll

Detaljer:

  • Mål: 22,5 x 12,3 x 12 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Rekkevidde: 25 meter
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell84753
EAN4891813847533
MerkeSilverlit
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.