Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Skrållan kjole - dukkelær til dukke på 45 cm

-31%

Skrållan snakkedukker, dukkeklær, dukkevogner og dukkemøbler

Snakkedukken Skrållan har tatt barn med storm siden 1966, og barna kommer til å ha det like morsomt med henne i mange år fremover. Bli med inn i Skrållans magiske verden, et sted hvor alt kan skje så lenge du har henne ved din side. Sammen kan dere invitere til morsomme selskap, bli helter i spennende eventyr, gå på skattejakt i hagen og mye, mye mer!

Kampanjepris 95,- Vår lavpris: 138,-
31%
Du sparer: 43,-
Få igjen på lager
SKU
04225-34
   

Skrållans kjole passer like bra til hverdag som til fest. Med det myke jerseystoffet og de fargerike detaljene blir dette raskt en favoritt i garderoben med dukkeklær. Passer til dukker på 45 cm.

Fantasifull rollelek er alltid lett tilgjengelig med en dukke! Er dukken et barn, et søsken eller en bestevenn? Med et barns fantasi kan dukken være nesten hva som helst, og dukken følger gjerne med på alle eventyr! Uansett om dukken du velger er en babydukke, snakkedukke, motedukke eller myk tøydukke så oppmuntrer dukker til omsorgsfull lek, full av fantasi og rampestreker.

Inneholder:

  • Skrållan kjole

Detaljer:

  • Materiale: polyester
  • Mål eske: 35 x 39 x 3 cm (LxHxB)
  • Kan vaskes for hånd
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13231900
EAN7315621323197
MerkeSkrållan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.