Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Skrållan snakkedukke - dukke med blondt hår, t-skjorte og tyllskjørt - 45 cm

Skrållan snakkedukker, dukkeklær, dukkevogner og dukkemøbler

Snakkedukken Skrållan har tatt barn med storm siden 1966, og barna kommer til å ha det like morsomt med henne i mange år fremover. Bli med inn i Skrållans magiske verden, et sted hvor alt kan skje så lenge du har henne ved din side. Sammen kan dere invitere til morsomme selskap, bli helter i spennende eventyr, gå på skattejakt i hagen og mye, mye mer!

Vår lavpris: 464,-
Få igjen på lager
SKU
07206-29
   

Denne blonde Skrållan jentedukken kan snakke, og kan si 25 setninger på hele 5 ulike språk! Dukken er ca. 45 cm stor, og har myk kropp.

Den fantasifulle leken er aldri langt unna med Skrållan. Skrållan-jenta har en t-skjorte med neondetaljer, et tyllskjørt og fine rosa striper i håret. Det lange, myke håret hennes er av høy kvalitet og kan lett børstes og flettes. Skrållan er en 45 cm stor snakkedukke som holder seg godt over tid. Hun snakker fem forskjellige språk: svensk, norsk, dansk, finsk og engelsk. Du kan enkelt bytte språk på det hjerteformede taleutstyret på ryggen. Trykk henne på magen, så sier Skrållan 25 tilfeldig valgte setninger som oppfordrer til aktiv lek – både ute og inne!

Skrållans kropp er myk, og hun lukker øynene når hun legges ned. Hun ble til i 1966 og er elsket av generasjoner! Og kombiner gjerne med Skrållan dukketilbehør og dukkeklær. Plasten i dukken er PVC. Inneholder ingen forbudte ftalater eller bisfenol. Oppfyller kravene i leketøysstandarden EN-71 og kjemikalieregelverkene REACH og SVHC.

Inneholder:

  • Skrållan snakkedukke

Detaljer:

  • Mål eske: ca. 25 x 14 x 47 cm (BxLxH)
  • Språk: norsk, svensk, dansk, finsk og engelsk
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell161117
EAN7315621611171
MerkeSkrållan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.