Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

SmartGames IQ Puzzler Pro - logikkspill med 120 utfordringer - fra 6 år

Spillene fra SmartGames utfordrer din logiske sans, kreativitet, og forståelse for form og funksjoner.

Fra SmartGames kommer strategispill som utfordrer logikken på flere nivå, og der spillene byr på ulike vanskelighetsgrader fra de helt enkle til de mer avanserte med nesten umulige oppgaver og konstruksjoner. La deg engasjere av prisvinnende spillene fra SmartGames og se hvilke oppgaver du vil løse og hvilke kombinasjoner du skaper. Hvert spill har unike og innovative utfordringer i spillet, med temaer som appellerer til alle barn. Spillene kommer i ulike versjoner som passer til reise, de mer kompakte, større utgavene i plast og premium-varianter i tre. Felles for alle spill fra SmartGames er at de trekker på ulike kognitive ferdigheter når spillere forsøker å løse de forskjellige utfordringene. 

Vår lavpris: 138,-
På lager
SKU
03182-178
   

IQ Puzzler Pro logikkspillet fra SmartGames inneholder hele 120 utfordringer som skal løses på tre forskjellige spillemåter. Hver utfordring har kun én løsning som du skal finne. I dette spillet er det både 2D og 3D utfordringer, som på ingen måte er enkle. Spillet har en perfekt størrelse til å ta med på reise, og man trenger heller ikke flere spillere for å ta utfordringen. Dette spillet byr på real hjernetrim fra 6 år og oppover. Tar du utfordringen?

Inneholder:

  • SmartGames IQ Puzzler Pro logikkspill

Detaljer: 

  • Antall spillere: 1
  • 120 utfordringer
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellSG455
EAN5414301518587
MerkeSmartGames
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.