Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Alga Sjakk i eske - sammenleggbart spillebrett

Alga spill og vitenskapssett

Alle vil finne minst ett spill fra Alga som de liker. Alga produserer spill som passer for alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brettspill, strategispill, reisespill, hagespill, elektroniske spill, hobby- og vitenskapsspill, og mye mer. Spillene og vitenskapssettene fra Alga visker ut grensene mellom generasjonene, og oppgavene og utfordringene tar utgangspunkt i virkelige situasjoner. Alga spill er ment for å spilles sammen, de utfordrer og lar barn (og voksne) tilegne seg ny kunnskap!

Vår lavpris: 168,-
På lager
SKU
08172-159
   

Sjakksett i tre fra Alga, med spillebrett og brikker. Sjakk er det klassiske strategispillet som lar deltagerne planlegge sine trekk og prøve forutse konsekvensene som kan oppstå når motparten gjør sitt trekk. Øving gjør mester, og dette er et spill man aldri blir for gammel for. Et morsomt og engasjerende spill som passer både voksne og barn.

Inneholder:

  • 1 sjakkbrett med sorte og hvite brikker

Detaljer:

  • Antall spillere: 2
  • Mål eske: 15,5 x 30 x 4 cm (BxHxD)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell38018926
EAN7070398081700
MerkeAlga
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.