Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Klassisk domino spill - 28 brikker

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 124,-
På lager
SKU
20978
   

Klassisk Domino spill med 28 brikker som er kjempemorsomt å spille. Domino er et selskapsspill som vanligvis spilles av to personer. Spillerne har 5 eller 7 brikker på hånden, og ut fra en startbrikke på bordet skal de bygge en rekke ved å legge brikkeender med likt antall øyne inntil hverandre. Spillerne legger én og én brikke ut etter tur, og mangler man passende brikker må man trekke inn fra de resterende brikkene til man får mulighet til å legge ut.

Slik fortsetter spillet til en deltaker vinner ved å bli kvitt alle sine brikker. Vinneren av runden får like mange poeng som summen av motstandernes gjenværende øyne. Blir spillet blokkert fordi ingen har passende brikker, vinner spilleren med lavest øyesum på sine gjenværende brikker. En spillserie går som regel til 100 poeng.

Inneholder:

  • 28 domino-brikker

Detaljer:

  • Antall spillere: 1 eller flere
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell11122
EAN8422878200450
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.