Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS Domino Tog i tre - barnespill med 28 brikker

-25%

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Kampanjepris 237,- Vår lavpris: 316,-
25%
Du sparer: 79,-
På lager
SKU
08206-87
   

BS Domino tog i tre er en leken variant av Domino-spillet, og har brikker formet som tog, med tall i de øvre hjørnene. I stedet for å legge brikkene ned som man gjør i det klassiske Domino-spillet bygger man på toget ved å sette nye på enten foran eller bak. Toget kan selvfølgelig brukes til lek utenom spill, og barnet kan øve finmotorikken og kognitive evner ved å sette sammen tog etter tall eller farger. Klarer du koble alle tog sammen?

Inneholder:

  • 28 tog-brikker
  • 1 pose i bomull

Detaljer:

  • Mål: 85 x 50 cm (LxH)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGA373
EAN8717775443735
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.