Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Villkatten Master 500 - observasjonsspill for hele familien

Educa spill og puslespill gir deg underholdning og læring gjennom flotte motiver og deler av høy kvalitet.

Puslespill kan være både underholdene og lærerikt, og puslespillene fra Educa er intet unntak. Educas historie strekker seg tilbake til 1894, og de er fortsatt et av verdens ledende merker og setter standarden innen pedagogiske spill og puslespill. Educa-merket er en garanti for kvalitet, og alle deler gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller, og det benyttes fornybare, miljøvennlige råvarer av topp kvalitet. Educa har et enormt utvalg av spill og puslespill som passer til alle aldre!

Vår lavpris: 328,-
På lager
SKU
24704
   

Villkatten Master 500 er et morsomt og populært spill for hele familien, hvor det kreves både overblikk og konsentrasjon. Snu bildekortet og se hvem som raskest finner bildet på spillebrettet! Her får man øvd på både oversikt og konsentrasjon. Den spilleren som finner flest bilder, vinner.

Spillet kan spilles på tre forskjellige måter, og spillebrettet kan settes sammen på ulike måter slik at du får en ny spillopplevelse hver gang.  Dette er master-utgaven av Villkatten. Mens den vanlige Villkatten inneholder 300 bilder, inneholder master-utgaven over hele 500 bilder. Spillet ble kåret til Årets Barnespill i Norge i 2011.

Inneholder:

Villkatten Master 500 - observasjonsspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1-6
  • Spilletid: 20 min
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell015018
EAN8412668150188
MerkeEduca
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.