Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby 2-i-1 tavle - kritt-tavle og magnetisk whiteboard - 105 cm høy

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 464,-
På lager
SKU
09218-22
   

Denne praktiske 2-i-1 tavlen fra Smoby er en stående tavle hvor du kan velge om du vil tegne med kritt eller på whiteboard. Whiteboard siden er magnetisk og det følger med en tusj som enkelt kan vaskes bort når du er ferdig. Tavlen har rom under slik at du kan oppbevare tusj og kritt. Den har 3 ben slik at den står stabilt, og den er enkel å brette sammen.

Inneholder:

  • Smoby 2-i-1 tavle med whiteboard og kritt-tavle
  • 1 slettbare tusj
  • 6 kritt

Detaljer:

  • Mål tavle: 43 x 43 cm
  • Mål: 61 x 57 x 105 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell410623
EAN3032164106233
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.