Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Adventure Course balansebane - sett med 8 byggedeler

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 798,-
På lager
SKU
01226-75
   

Adventure Course balansebane fra Smoby med 8 byggedeler lar barn trene motoriske ferdigheter mens de har det moro.

Bygg og balanser, dette Smoby lekesettet gir barna balanseeventyr og moro, perfekt for en leken utvikling av motoriske ferdigheter. Settet består av 4 balanseplater og 4 basestener som dere kan bygge nye og varierte bevegelsesbaner med. Kombiner elementene for forskjellige baner og utfordringer. Delene kan festes sammen i forskjellige høyder, eller flatt på bakken - alt etter hva som passer ditt barn best. Barn kan utvide grensene sine på en trygg måte og utvikle sin motorikk i sitt eget tempo.

Delene i settet har variert tekstur og basene har antiskli på overflatene for ekstra sikkerhet og gummibelegg under for stabilitet. Eventyrbanen kan brukes til lek både innendørs og utendørs og er laget i UV-behandlet plast av høykvalitet som er spesielt motstandsdyktig mot vær og sol, samtidig som det er lett å rengjøre. Delene kan enkelte tas fra hverandre for praktisk lagring. 

Inneholder:

 • 4 balanseplater
 • 4 baser (2 forskjellige størrelser)

Detaljer:

 • Mål:
  • Balanseplater: 70 x 15 cm (LxB)
  • Base type 1: 28 x 8 cm (ØxH)
  • Base type 2: 30,5 x 11,5 cm (ØxH)
 • Makslengde bane: 4 meter
 • Maksvekt: 50 kg
 • Alder: fra 2 år 
Produktdetaljer
Modell840400
EAN3032168404007
MerkeSmoby
Smoby balansebane i sett med 8 byggedeler Smoby balansebane i sett med 8 byggedeler

Bygg din egen bane

Bygg din egen eventyrbane med tilpasset vanskelighetsgrad.

Bygg din egen bane med varierende vanskelighetsgrad Bygg din egen bane med varierende vanskelighetsgrad

8 byggedeler

Bygg fritt med 4 lange plater og 4 runde baser i 2 forskjellige størrelser.

Barn fra 2 år kan trene på motoriske ferdigheter mens de leker Barn fra 2 år kan trene på motoriske ferdigheter mens de leker

Balanse-øvelse

Barn kan trene opp motoriske ferdigheter både innendørs og utendørs.

Smoby Adventure Course - max weight 50 kg Smoby Adventure Course - max weight 50 kg
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.