Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

EduFun Balansedyr i tre - med vippestang og 4 dyr

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 158,-
På lager
SKU
04216-76
   

Med denne søte, morsomme leken fra EduFun kan barnet virkelig utfordre sin konsentrasjon og forståelse for balanse. De fire dyrene er sammensatt av fire former hver. Barnet kan teste tyngdekraften og få en introduksjon til vekt og balanse ved å plassere klossene på vippestangen. Klarer det stable alle klossene til å forme de fire dyrene? Det er ikke så lett som det høres ut, ved å stable feil vil fort vippen havne i ubalanse og dyrene vil falle av.

Inneholder:

  • EduFun balansedyr med vippestang og stabledyr

Detaljer:

  • Mål produkt: 22,5 x 5,5 x 15 cm
  • Mål eske: 23 x 6 x 15,5 cm
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell2051
EAN6942397320511
MerkeEduFun
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.