Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Baby Care Helsestasjon for dukker - med dukke og 27 tilbehør

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 698,-
Utsolgt
SKU
06205-36

La ditt barn leve seg inn i rollen som barnelege på Smoby Helsestasjon. Her kan du veie dukken din, lytte på hjertet, måle temperaturen og mye mer. Med de 27 tilhørende delene i form av redskaper og materiell, oppmuntrer dette lekesettet små lege-spirer til fantasifull lek og morsomt rollespill.

Det følger med selvklebende merker for dokumentasjon og oppmuntring av din dukke, legebriller, nettbrett, roterende skjerm med synstest, journal for helsen til din dukke, målestang og mye mer. Alt for at din dukke skal få en så grundig sjekk som mulig.

I lekesettet følger det også med en dukke, slik at du allerede fra første dag har en pasient å ta vare på. Så spennende.

Inneholder:

  • 1 Helsestasjon
  • 1 Dukke
  • 27 tilbehør

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR03 batterier (ikke inkludert)
  • Mål: 40 x 52 x 67 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell240300
EAN3032162403006
MerkeSmoby
Smoby Helsestasjon til dukker Smoby Helsestasjon til dukker

Stellebord

Gjør babydukken din klar for helsekontroll.

Med legeutstyr og stellebord Med legeutstyr og stellebord

Legesjekk

Legeutstyr som stetoskop, otoskop, sprøyte og mer.

Sjekk dukkens syn, ører og lytt til hjertet Sjekk dukkens syn, ører og lytt til hjertet

Synstest

Synstest-plate med motiver i flere størrelser. 

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.