Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy politiscooter med gummihjul - trehjuling - fra 3 år

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 643,-
På lager
SKU
03205-54
   

Denne gåbilen fra Dantoy kommer som en morsom politiscooter. Scooteren er til å sitte på og barna kan skyve seg fremover eller bakover. Bruk rattet til å styre. Hjulene er laget i gummi, og scooteren har godt grep på underlaget både utendørs og innendørs. De to bakhjulene gir ekstra støtte og stabilitet til kjøretøyet, og styrker balansen og selvtillitten til barnet. Kjør ut i spennende politi-oppdrag og arrester tyver og skurker med denne morsomme Scooteren fra Dantoy!

Inneholder:

  • Dantoy politiscooter med 3 hjul

Detaljer:

  • Svanemerket
  • Vaskes for hånd
  • Pakket i nett
  • Alder: fra 3 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell3333
EAN5701217033335
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.