Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Big Bobby Car Classic gåbil - rød

BIG BOBBY Cars

Bilene fra BIG BOBBY Cars er ofte barnets første møte med en lekebil som barnet kan kjøre og håndtere selv. Med den beste kvalitet, optimal kjørekomfort, og høy sikkerhetsstandard - alt som er viktig for små bilister. BIG BOBBY ride-ons er utviklet i henhold til og følger strenge kvalitetsstandarder, og er perfekt tilpasset små barns behov. Kjøretøyene og lekene med hjul fra BIG BOBBY Cars er populære fremkomstmidler for de minste barn, robuste hjul og store ratt gjør det enkle å håndtere og kjøreturen blir så mye morsommere. 

Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
04195-01
   

Big Bobby Car classic er et populært kjøretøy for de minste. Bilen er ergonomisk tilpasset behovene til de små sjåførene. Det store rattet og de robuste hjulene gjør bilen stødig og enkel å håndtere. Bilen har tilhengerfeste foran og bak. Den har også en grei knestøtte for de litt eldre barna.

Vil du være med på en kjøretur?

Detaljer:

  • Vekt 3,6 kg
  • Mål: ca 58 x 30 x 38 cm
  • Innendørs og utendørs bruk
  • Alder: fra 1 år

Merk: Kan kombineres med Big Bobby Car tilhenger, selges separat

Produktdetaljer
Modell800001303
EAN4004943013031
MerkeBIG BOBBY
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.