Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Baby Nurse stort lekesenter til dukke med spiseområde, stellebord og vugge - med 19 tilbehør

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 398,-
På lager
SKU
10226-28
   

Stort lekesenter til dukke fra Smoby Baby Nurse, med spisestol, stellebord og vugge tilpasset dukker og bamser opptil 42 cm - samt 19 tilbehør.

Det store Baby Nurse lekesenteret fra Smoby gir barnet en masse rom for å leke foreldre og barn med sin babydukke eller bamse! Her kan barnet ta vare på sin baby i lang tid takket være 3 forskjellige lekeområder dedikert til den lille, inkludert et kjøkken, bad og soverom. Barna kan for eksempel starte med å mate sin babydukke på kjøkkenet, deretter ta turen til badet for å skifte og vaske den før de til slutt kan tukle babyen sin i seng. Kanskje det må leses en nattafortelling før babyen kan sove?

Dette lekesenteret inkluderer flere tilbehør for å øke leken ytterligere som en gryte, tallerken med skje, babyflaske, tannbørste, lekemat og en rekke mer utstyr for å kunne ta vare på og stelle din baby. Det følger til og med et "hvordan ta vare på en baby" hefte"! Takket være de varierte lekefunksjonene vil barnet ha alt de trenger for morsom og innlevelsesrik rollelek.

Inneholder:

  • Smoby Baby Nurse lekesenter til dukke
  • Gryte, tallerken, skje, babyflaske
  • Tannbørste, krukke med babymat
  • Mekanisk termometer, håndsåpe, boks med plaster
  • Dusjhode med mekanisk funksjon
  • Pudder-flaske, Baby-hefte

Detaljer:

  • Mål: ca. 149 x 71 x 71 cm
  • Alder: fra 3 år
  • Passer dukker opptil 42 cm

Merk: Dukke følger ikke med, kjøpes separat

Produktdetaljer
Modell220376
EAN3032162203767
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.