Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Baby Nurse tvilling-høystol til dukker

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 376,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
06192-141
   

Høystolen fra Smoby Baby Nurse for tvillinger lar deg mate to dukker samtidig. Gjør som de voksne, sett dukkene i stolene og lag et koselig måltid for dukkene dine. Med to skjeer og to tallerkener kan du mate to dukker samtidig. Det er plass til mat på brettet foran dukkene.

Og når dukkene er ferdige med å spise kan du løsne setet fra beina, og vips så har du en vippe til dukkene dine.

Inneholder:

  • Smoby Baby Nurse for tvillinger (dukker)
  • 2 tallerkener
  • 2 Skjeer

Detaljer:

  • Mål: 48 x 34 x 58 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukker følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell220344
EAN3032162203446
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.