Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby basketballkurv til å feste på sklie

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 455,-
På lager
SKU
03248-78
   

Smoby sin 3i1 basketballkurv gjør barnets Smoby sklie om til en real lekeplass, og er perfekt for å aktivisere barna enda mer! Kurven kan plasseres på 3 måter, enten på siden av sklien for å fortsatt kunne brukes sklie i tillegg, framme på sklien eller på veggen ved bruk av veggkrokene som følger med. Kurvens nett er fleksibelt og holdbart og tilbehøret er UV-behandlet for lengre varighet.

Inneholder:

  • Smoby basketballkurv
  • Veggkroker

Detaljer:

  • Mål: 54 x 42 x 54 cm (BxDxH)
  • Diameter kurv: 27 cm
  • Monteringstid: ca. 40 min
  • Alder: fra 3 år

Merk: Ball ikke inkludert. Dette tilbehøret kan brukes til Smoby XL og Super Megagliss sklier. Krever noe montering av voksen, verktøy ikke inkludert

Produktdetaljer
Modell820700
EAN3032168207004
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.