Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Black and Decker Trailer - lastebil med verktøykasse og verktøy - 60 deler

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 458,-
Utsolgt
SKU
02216-177

Du vil ikke kjede deg takket være denne traileren fra Black and Decker. Her har du flere konstruksjonsmuligheter, som blant annet en kran ved å bruke tilbehøret inkludert i form av skruer, muttere, hjul, skrutrekker og mer. Hele 60 deler venter på deg. Når du er ferdig med bygging og lek kan du lagre alt tilbehøret inni trailerens henger, som fungerer som verktøykasse. Transporter byggedelene hvor enn det skulle være takket være bærehåndtaket.

  • Smoby Black and Decker Trailer og byggesett
  • Med trailer som kan kjøre og verktøykasse
  • Bær byggesett og kjøretøy enklet i bærehåndtak

Denne traileren fra Smoby Black+Decker vil underholde barnet i lang tid.

Inneholder:

  • Black and Decker trailer byggesett med 60 deler

Detaljer:

  • Mål: 43 x 13,3 x 17,4 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell7600360175
EAN3032163601753
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.