Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Blomstermarked - kreativt lekesett med over 100 deler

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 475,-
På lager
SKU
11236-5
   

Kreativt lekesett til barn fra Smoby, med masse utstyr til å presse sammen flotte lekeblomster, og sette sammen til fargerike buketter.

Med det kreative Smoby Flower Market kan barn fra 3 år designe sine helt egne blomster og sette dem sammen til vakre buketter. Ved hjelp av den unike, mekaniske blomsterskapingsmaskinen er det en lek å lage og sette sammen blomsterkreasjoner om og om igjen: for å gjøre dette settes den øvre korte delen av stilken inn i blomsterpressen nederst, og to stoffblader er plassert på toppen. Det matchende blomsterstempelet settes inn i den øvre delen av pressen og festes deretter til de andre delene av blomsten ved å bruke lett trykk. Til slutt settes den nye kreasjonen inn i den lange stilken, og det egendesignede eksemplaret er klart! På denne måten skapes nye og svært annerledes blomsterkreasjoner igjen og igjen. Blomstene kan også tas fra hverandre igjen om ønskelig, slik at spillet kan gjentas og spilles på nytt etter ønske.

 • Kreativt blomster-lekesett
 • Klipp ut stoff og press blomster med presseverktøyet
 • Med ferdigstilker i forskjellige størrelser

Takket være de medfølgende vasene og papirposene kan blomstene også kombineres til buketter for å gi bort eller selge til venner eller foreldre. Smoby blomstermarkedslekesettet inkluderer over 100 tilbehør som blomstermaskin med presse, 47 ferdiglagde blomsterblader i stoff, korte og lange plantestilker, 16 stilker og 16 blomsterstempler hver for å koble blomstene, 2 vaser, 2 klare prøverør, 3 spisse papirposer til innpakning av bukettene og klistremerker til pynt. Det lekne settet kompletteres med illustrerte instruksjoner som gir tips om hvordan blomsterpressen fungerer og hvordan du lager blomstene.

Blomsterskapingsmaskinen, alle deler av stilkene og stilkene, og vasene er også laget av høykvalitets plast i Frankrike. De forskjellig fargede stoffbladene er ferdigkuttet og derfor klare til umiddelbar bruk.

Inneholder:

 • 47 blomsterblader i stoff
 • 8 korte plantestiler
 • 8 lange plantestiler
 • 16 blomsterstempler og stilker
 • 2 vaser, 2 prøverør
 • 3 spisse papirposer
 • Klistremerker
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: ca. 44 x 24 x 37 cm
 • Alder: fra 3 år

MERK: Krever noe montering, rundt 30 minutter

Produktdetaljer
Modell350407
EAN3032163504078
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.